Elektrosjokkhåndball – Tertnes

Elektrosjokkhåndball

TV 2-programmet«Golden Goal» har børstet støv av elektrosjokkbåndene og det var duket for elektrosjokk i kampen mellom Larvik og Tertnes.

TV 2-programmet«Golden Goal» hadde stor suksess med sitt hysteriske elektrosjokkstunt der programlederne Johan Golden og Henrik Elvestad ga tidligere fotballstjerner elektriske støt.
Nå har programledermakkerne børstet støv av elektrosjokkbåndene og i denne fredagens sending var det på ny duket for mer elektrosjokk-moro.

Larvikspillerne ble  utstyrt med elektrosjokkbånd rundt skuddarm og lår, og fikk et smertefullt handikap i kampen mot Tertnes. Tertnes-jentene slapp nemlig å slite med de elektriske sjokkene. Målet var selvsagt å bryte en fantastisk seiersrekken som Larvik har. Golden og Elvestad var nådeløse ved knappene. Det gjorde at vi fikk se mange Larvik-spillere i uvante positurer og latteren satt løst.

Fikk du ikke sett innslaget, kan du se det her:

PS. Tertnes slo forøvrig Larvik i april 2004 med 32-20 og sørget det året for at Larvik ikke ble seriemestre. Den sesongen ble serien avgjort via et sluttspill.  Larvik ikke har tapt en ordinær seriekamp på over 11 år da Nordstrand slo de 28-22 i Nordstrandhallen 18. april 2001.