Vinterferietilbud til breddeklubbene – Tertnes

Vinterferietilbud til breddeklubbene

Tertnes har i mange år hatt tradisjon for å invitere til egen håndballskole i vinterferien. Men i år blir det en vri på dette.

For med en forkortet vinterferie pga 2. påskedag og i tillegg bortekamp med overnatting onsdag-torsdag, blir uken for oppstykket til å kunne gjennomføre tradisjonell håndballskole. Istedet tilbyr vi å besøke klubbene på deres egne hjemmebaner.

Her er opplegget:
LERØY-vinterferie

Det vil være begrenset kapasitet, så anbefaler de klubbene som ønsker tilbudet om å ta kontakt snarest. Som markedsføring til medlemmene i egen klubb er Tertnes behjelpelig med å lage egen tilpasset flyers for hver enkelt klubb.

Foto: Kvinnherad Håndballklubb (fra håndballskole i Husneshallen juni 2015)