Unødvendig og surt tap – Tertnes

Unødvendig og surt tap

Et skikkelig surt hjemmetap mot Byåsen, der det eneste tidspunktet bortelaget ledet, var på stillingen 20-21, som også ble sluttresultatet.

For alle som så kampen i Haukelandshallen onsdag kveld, er det ingen som er i tvil om at dette var en kamp Tertnes burde vunnet og avgjort lenge før full tid. Ikke minst med et solid forsvarsspill og en opplagt Marie Davidsen bakerst, fikk Tertnes en god start på kampen. Det gode forsvarsspillet klarte Tertnes-jentene å beholde mesteparten av kampen, men det var i angrepsspillet det etterhvert kladdet. I våre to lokale aviser, som utifra overskriftene virker å ha samme oppfatning om kampen, kan du lese mer om kamputviklingen:

BT: Tertnes rotet bort seieren (ABONNENT)

BA Kastet bort seieren

Foto: John Vint