Hjemmekamp på bortebane – Tertnes

Hjemmekamp på bortebane

Når Tertnes i kveld tar i mot Gjerpen i det som for oss er 3. serierunde, er det ikke hjemme i gode, gamle Haukelandshallen. Istedet får vi låne den nye storstuen til våre naboer og eliteseriekollegaer Fana, og når Haukelandshallen ikke var tilgjengelig, kan det bli kjekt å få spille som hjemmelag i den nye, flotte hallen for en enkelt kamps skyld.

Arrangementet er et felles kamparrangement med FyllingenBergen, som på sin side ennå ikke har fått spille i Framohallen pga. brannen i sommer. Tertnes spiller mot Gjerpen kl. 16:00, før FyllingenBergen overtar banen mot Nærbø kl. 18:00.

For Tertnes’ motstander Gjerpen har det vært en tøff serieåpning. Med tre tap av tre mulige, ligger laget fra Skien nederst på tabellen, men før noen avskriver Gjerpen som nedrykkskandidat bør en se på hvilke motstandere Gjerpen har hatt så langt. I tur og orden har de møtt Storhamar borte (43-30), Vipers hjemme (22-34) og nå sist Larvik hjemme i en kamp der Gjerpen absolutt var med og kjempet om poengene, men likevel til slutt tapte (23-28).

Det er derfor ikke grunn til å tro at Gjerpen kommer til Bergen i dag for annet enn å ta poeng med hjem til Telemark. Laget er en blanding av erfarne og unge spillere, og blant annet har de fjorårets toppscorer Melanie Bak som anses for å være deres viktigste spiller, samt rutinerte Annick Lippman i mål. Gjerpen trenes for øvrig av bergenseren Christoffer Martinussen.

For vår egen del er vi veldig motiverte for å ta vår tredje seier på rad, og selv om det igjen var varierende prestasjoner i bortekampen mot Byåsen sist onsdag, viste denne kampen at det er en sterk moral og seiersvilje i årets lag som kan være avgjørende nettopp i tette, jevne kamper som dette.

Så vi gleder oss til ny hjemmekamp, og håper at mange har lyst til å se både oss og FyllingenBergen i en splitter ny håndballhall på en regnfull søndag! Mht. parkering gjør vi oppmerksom på at det er noe begrenset med plasser like utenfor hallen, men at det er gode parkeringsmuligheter innenfor kunstisbanen. Dessuten er det kun 5 min. å gå til nærmeste bybanestopp (Skjoldskiftet). Oppfordrer ellers til å kjøpe billetten på Ticketco (innen kl. 15:00).

Etter den nye avtalen med Amedia vises også kampen i Fana Arena på BAs Norgessporten, med sendestart kl. 15:50.

Foto: John Vint