Styremedlem Mariell inn i Tertnes-målet – Tertnes

Styremedlem Mariell inn i Tertnes-målet

PRESSEMELDING

Tertnes Håndball Elite har gleden av å kunngjøre at Mariell Cooper, slutter seg til laget i de kommende ukene. 

Mariell er 27 år gammel, og kommer fra Eidsvåg. Hun er et kjent ansikt i klubben, og har tidligere spilt for Tertnes Håndball, men vil nå tre inn som en verdifull spiller for elitelaget. 

Mariell Cooper startet sin håndballkarriere i Tertnes som barn, før hun senere gikk over til TIF Viking hvor hun spilte i 1. divisjon. Der spilte hun blant annet sammen med Linn Gossé. De siste årene har hun vært en del av Tertnes Håndball i 2. divisjon. 

I vår ble Cooper valgt inn som styremedlem i Tertnes Håndball Elite, hvor hun bidrar med sin kompetanse og erfaring både på og utenfor banen. 

Mariell er ikke bare kjent for sin innsats i norsk håndball, men har også tidligere representert det britiske landslaget. Med en britisk far fikk hun muligheten til å spille internasjonalt, og nå, etter flere års opphold, er hun igjen i dialog med det britiske landslaget. De ønsker henne med på en samling i slutten av september, med sikte på eventuell deltakelse i VM-kvalifiseringen senere i høst. 

Mariell har også en imponerende akademisk bakgrunn, med en mastergrad i markedsføring fra Barcelona. Hun jobber nå som Key Account Manager i Schibsted. 

I den nærmeste tiden vil Mariell Cooper være en viktig ressurs for Tertnes Håndball Elite, spesielt etter at Helle Kjellberg-Line nylig pådro seg en fingerskade. Vi ser frem til å ha Cooper med oss på banen i de kommende kampene, inkludert dagens NM-kamp mot Kjøkkelvik, hvor hun står klar til å bidra. Vi håper at Kadija Mårdalen vil være tilbake etter sykdom, men hvis ikke, er vi trygge på at Mariell vil klare jobben som vår eneste målvakt i kampen. 

Kontaktinformasjon

  • Mariell Cooper Telefon: 975 19 394 
  • Tore Johannessen, hovedtrener Telefon: 976 83 701/tore@tertneshandballelite.no 
  • Marit Brox, daglig leder Telefon: 414 49 034/marit@tertneshandballelite.no