NM-kamp i Kristiansand – Tertnes

NM-kamp i Kristiansand

Etter seier 34-13 mot 3. divisjonslaget Kjøkkelvik sist uke, er det klart for ny kamp i NM allerede på tirsdag. Denne gangen går turen til Kristiansand, der vi møter 2. divisjonslaget Randesund i 3. runde.

Randesund vant 26-23 over divisjonskollega Ålgård i 2. runde. Til og med sesongen 2021/22 var Randesund et 1. divisjonslag, men etter nedrykket for 2 år siden, har det vært to sesonger i 2. divisjon.

Daglig leder (og REMA 1000-ligadommer) Morten Isachsen forteller:

– Vi ser frem til å møte Tertnes i cupen. Det er alltid stor stas å se hvor vi står mot de beste. Dessuten er det kjekt å få en gangs skyld møte noen andre enn Vipers. Vi gleder oss til kamp, og vil prøve og gi Tertnes en god fight.

Også Tertnesjentene er klare for en ny NM-kamp, og Tore Johannessen sier dette om det som blir fokus i kampen:

– Dette blir siste kamp før seriestart på lørdag, og vi må benytte den godt. Det vil bli viktig å jobbe med å holde konsentrasjonen oppe gjennom kampen, dessuten jobber vi videre med utvikling i angrepsspillet.

Kampen spiller i Sukkevann Idrettshall, men den blir dessverre ikke streamet. For kamputviklingen, kan den følges på handball.no.

OPPDATERING ETTER KAMPSLUTT

Kampen endte med Tertnesseier 34-19, og Martine og Vilde ble våre toppscorere med 6 mål hver. Dermed er laget kvalifisert for åttedelsfinalen som spilles 2. oktober. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter trekning av åttedelsfinalene.