Jakter sesongens tredje seier – Tertnes

Jakter sesongens tredje seier

Søndag er det hjemmekamp i REMA 1000-ligaen, og vi håper at et tett og solid forsvarsspill som i sist kamp, er det som skal til for å ta to viktige seriepoeng.

Sesongstarten for Tertnesjentene har vært bedre enn på flere år. Vi innledet med to seire, før det fulgte to litt skuffende tap mot hhv. Oppsal (B) og Sola (H). Men når ingen andre hadde tro på at cupseier mot Sola var mulig, bare to uker etter 10-målstapet mot samme lag, smakte det ekstra godt med seier og avansement til kvartfinalen.

Nå er det igjen seriepoeng det handler om, denne gangen mot tabellnabo Follo. I likhet med oss har Follo to seire på fire kamper, og laget ligger på plassen bak oss på tabellen.

Fra trenerteamet meldes det før kampen:

– Vi har mest fokus på eget spill og utvikling videre. Vi var veldig fornøyde med forsvarsspillet i sist kamp, spesielt samspillet mellom målvakt og forsvar, og dette ønsker vi å bygge videre på. Dessuten vet vi at Follo spiller tålmodig, derfor er det viktig å holde konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen.

Denne uken har Tertnesjentene vært på besøk hos mange håndballskoler der fribilletter til søndagens kamp ble delt ut til deltakerne. Nå håper vi at mange vil avslutte høstferien med håndballkamp i Åsane Arena og gi Tertnesjentene støtte fra tribunen. Var ditt barn deltaker på en av håndballskolene i regionen, men ikke har fått utdelt fribillett, send en mail til marit@tertneshandballelite.no innen søndag kl. 12:00, så sender vi billett digitalt.

Kampstart på søndag er kl. 17:00. Med kampsponsor MOVA blir det konkurranse i pausen, med flott sekk, drikkeflaske og håndkle som premie. Kan du ikke se kampen i hallen, er den tilgjengelig på TV2 Play med sendestart kl. 16:50.