Juniorjentene ut i ny kamp – Tertnes

Juniorjentene ut i ny kamp

Etter at første kamp endte med solid borteseier mot Kjelsås for en knapp måned siden, er det nå klart for en ny runde i årets NM for juniorer (J20).

Årets versjon av Tertnes J20-lag er et resultat av samarbeidet mellom Åsane Håndball og Tertnes Håndball Elite. Hovedstammen av laget er fra Åsanes 1. divisjons- og rekruttlag, mens Vilde Janbu Fresvik og Kadija Mårdalen kommer med verdifull erfaring fra REMA 1000-ligaen. Laget består av unge, talentfulle spillere født i 2004, 2005 og 2006, de aller fleste i 2005 og 2006.

Årets lag kjennetegnes som et hurtig lag som liker å løpe mye. Det er tøffe jenter som liker å krige bakover og komme etter i kontra. I tillegg er det en fin variasjon i spillertyper i laget, noe som gir gjengen mer å spille på. 

NM J20 er en fin arena for jentene til å måle krefter mot spillere på egen alder. De aller fleste spiller seniorhåndball i våre to øverste divisjoner, mens i NM J20 får man testet seg mot jevngamle. 

Oppsal er i lignende posisjon som oss og er et samarbeidslag mellom REMA 1000-ligalaget Oppsal og 1. divisjonslaget Vålerenga. Vi forventer en tøff kamp mot mange gode spillere, men skal fighte godt fra oss. Vi håper på en fartsfylt og underholdene kamp, med spillere som ønsker å vise seg fra sin beste side. Lagledere for Tertnes i torsdagens kamp er de to trenerne for Åsane damer 1. divisjon, Jørgen Fjeldstad og Bjørn Risti.

Kampen spilles i Åsane Arena torsdag kl. 17:00 på bane 3. Billettprisen er kr 50 for voksne, mens barn (under 16 år) er gratis. Alle spillere og trenere i Åsane Håndball, Tertnes Håndball Elite og Tertnes Håndball kommer gratis inn når de kommer i klubbtøy.

NB: Kampen streames ikke.