Larvik x2 på 5 dager – Tertnes

Larvik x2 på 5 dager

Kommende uke venter en tøff utfordring for Tertnesjentene, dvs. TO tøffe utfordringer. For på bare 5 dager skal vi spille 2 kamper mot Larvik.

Etter noen år i «sumpen», inkl. en sesong i 1. divisjon i 2019/20, er det gamle storlaget Larvik Håndballklubb på vei tilbake i Norgestoppen. Så langt denne sesongen er laget ubeseiret, og har virket veldig sterke. Etter tur har Larvik vunnet med klare sifre over Romerike Ravens (H), Molde (B), Fana (H), Haslum (B), Gjerpen (B) og Oppsal (H).

For Tertnesjentene blir det sesongens første møte mot Larvik på onsdag. Rammen er NM-kvartfinale og den skal spilles i Bergslihallen, Larviks gamle hjemmearena. Tertnes slo ut Sola i åttedelsfinalen, noe som nok var en overraskelse for mange, mens Larvik vant oppskriftsmessig over Gjerpen. Bare 4 dager etterpå, på søndag, er det seriepoeng i REMA 1000-ligaen som gjelder, og da spilles kampen i Jotron Arena, Larviks nåværende hjemmebane. Det er ingen tvil om at favorittstempelet hviler på hjemmelaget i begge kampene, men det håper vi at Tertnesjentene kan utnytte til sin fordel.

Som de andre NM-kampene, streames denne kampen på TV2 MyGame, med kampstart kl. 18:30, i tillegg kan en følge kamputviklingen på Håndball LIVE.