Ny websatsingen – Tertnes

Ny websatsingen

Norsk Topphåndball sammen med 24 postenligaklubber lanserer denne uken tidenes nettsatning innenfor norsk idretten.

– Dette er en investering for fremtiden, sier web-redaktør Kjell Roger Skauen.

På domenet www.topphandball.no vil organisasjonen presentere nytt fra topphåndballen, mens klubbene har egne sider for sine nyheter og aktiviteter.

– Med disse nettsidene forbereder vi oss på fremtiden, sier web-redaktør for Norsk Topphåndball, Kjell Roger Skauen. Målet med den nye plattformen er å lage landets beste side for håndball, for på sikt å ta steget opp i verdenseliten.

Norge har landslag i verdenstoppen, flere klubber spiller «fast» i Europacuper, og World Cup turneringen i Århus viser at man ikke behøver spille i en internasjonal liga for å bli en god håndballspiller. Forutsetningene for å være i verdenstoppen rent sportslig er på alle måter til stede, og da er det ingen grunn til at nettsatsningen skal være mindre beskjeden.

Nettsidene blir NTH og klubbenes ansikt utad. I utviklingen av sidene er det lagt vekt på brukervennlighet og gode tekniske løsninger, samtidig som klubbene skal få beholde sin identitet på klubbsidene. Vi ønsker deg som leser velkommen til våre nye sider, og håper du vil få en god opplevelse.