Åsane Storsenter – Tertnes

Åsane Storsenter

23. november 2007 ble Arken og Åsane Senter slått sammen til Åsane Storsenter. Sentrene ligger i dag ved siden av hverandre. Det vil de fortsette å gjøre inntil videre, men planen er å binde sentrene sammen fysisk, på sikt. Senteret har to innganger: inngang A (Arken) og inngang Å (Åsane).

I gangavstand til senterområdet er det bussterminal, og totalt på området finnes det ca. 1800 p-plasser.   Senteret ligger 10 km. nord for Bergen i bydelen Åsane.

Bransjefordeling:
Sko/tekstil/reiseeffekter: 59 butikker totalt (29+30)
Dagligvare/helsekost: Ca 14 butikker (2+10)
Hus og hjem: ca. 25 stk.butikker (15+10)

Servicetilbud:
Bank, minibank, tannleger, advokat, velværesenter, hårfjerningsklinikk, skomaker, NAV, off.bibliotek, post, reisebyrå, eiendomsmeglere, leger, barne- og ungd. psyk. polikl. trygdekontor, fysio/ergo terapitjenesten i Åsane Bydel, akupunkturklinikk, gynekolog, voksen psyk. poliklinikk, helse & sosialsenter, kiropraktor, legevakt, sosialkontor, kulturavdeling, servicekontor/informasjon, vinmonopol.
www.aasanestorsenter.no