Brann henter fra Tertnes – Tertnes

Brann henter fra Tertnes

Gregor Monsen som i mange år har vært en del av Tertnes sitt helseteam, skal fra neste år også jobbe i Brann. Han blir fysioterapeut i 80% stilling før rødtrøyene fra nyttår.

Gregor er manuellterapeut og jobber til daglig ved Fysioterapisenteret i Bergen. I tillegg  er han også autorisert idrettsfysioterapeut og akupunktør.

I Brann ser de på erfaringen han har fra Tertnes som veldig nyttig.
– Brann blir litt nytt for ham likevel, men vi tror at han kan tilføre oss mye som er bra for helheten, blant annet innenfor skadeforebyggende arbeid. Vi gleder oss til å samarbeide med ham, sier Branns sportsjef Roald Bruun-Hanssen til Brann.no

Gregor kommer til å fortsette også i rollen han i dag har i Tertnes. Der utgjør han helseteamet sammen med blant annet Ove Austgulen som han også skal samarbeide med i Brann.
 – Jeg gleder meg som en guttunge. Dette blir veldig kjekt, spennende og ikke minst utfordrende. Nå blir min interesse innenfor idrettsmedisin tatt opp på det høyeste nivået, forklarer Gregor.

Tertnes har i tillegg kompetanse fra Motus 365 med seg i sitt helseteam. Her finnes det både bred og solid kompetanse. Til daglig er det i hovedsak Leif Erik Koehler og Randi Solheim som følger opp Tertnes-jentene.