Forlater Tertnes – Tertnes

Forlater Tertnes

Charlotte Askeland (30) kommer ikke til å spille for Tertnes neste sesong. Hun har fått et jobbtilbud i Oslo.

Det siste halvåret har Charlotte vist på banen hva hun er god for. Men stilingen som sjef for alle skoavdelingene i butikkjeden XXL sport og fritid i Oslo, kan hun ikke gå glipp av.

Hun har kommet til et sted i livet hvor karrieren må prioriteres. Charlotte synes det blir trist å forlate Tertnes. Hadde hun takket nei til jobbtilbudet, er det ikke sikkert det hadde dukket opp igjen ved en senere anledning.

– Det har vært veldig kjekt å spille i Tertnes. Høyt nivå på alle treningene og et bra lagmiljø. Det har også vært mange veldige gode spillere å spille sammen med. Så dette angrer jeg ikke på, forteller Charlotte.

Men det er ikke sikkert Charlotte har lagt håndballskoene på hyllen for godt.

– Det er mulig jeg fortsetter med håndball når jeg flytter til Oslo, men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Jeg skal jobbe frem til sommeren før jeg bestemmer meg om jeg skal spille til neste år, informerer hun.