Manglet aggressivitet – Tertnes

Manglet aggressivitet

Tertnes tapte onsdag kveld «bronsekampen» mot Storhamar. Hedmarkingene ligger nå tre poeng foran Tertnes og har i tillegg et antatt lettere kampprogram i de resterende seks kampene.

– Jeg tror nok bronsekampen ble avgjort i dag. Vi måtte vinne i dag for å ha sjans på den, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.
Tertnes hadde en målsetting om å kopiere fjorårets bronsemedaljer og samtidig ta et lite steg nærmere Larvik og Byåsen.

– Nå blir det bare viktig å ta fjerdeplassen, slik at vi sikrer oss optimal seeding foran sluttspillet, analyserer treneren.

Bortelaget tok kommandoen og stakk tidlig i fra. Allerede etter 18 minutter var differansen på 8 mål. Tertnes klarte riktignok å knappe inn til 10-16 til pause og fortsatte i starten av andre omgang. Men nærmere enn 13-16 kom blåtrøyene aldri.

Tertnes’ linjespiller Marie Liljegren, som av juryen ble kåret til lagets beste, var også skuffet over at laget sviktet i en såpass viktig kamp.

– Vi manglet aggressivitet og det siste lille. Kombinert med den dårlige starten vi fikk, så ble det veldig vanskelig. Det ble for mye én og én i forsvar, og vi var ikke flinke nok til å ta duellene, sa 21-åringen til BT etter kampen.

Det mest gledelige i går var å se at Marianne Rokne igjen noterte seg flittig i målprotokollen. Hun ble Tertnes sin toppscorer med 7 mål.

Kampfakta:

Tertnes – Storhamar 24-31 (10-16)
Haukelandshallen
Dommere: Øyvind Togstad og Rune Kristiansen
Tilskuere: 404
Mål for Tertnes: Marianne Rokne 7(2), Linn Gossé 6, Marie Liljegren 5, Sissel Nygård Pedersen 3, Jeanette Haga Holgersen 1, Henriette Sognnæs 1, Marthe Reinkind 1.
Toppscorer Storhamar: Inger Senstad og Betina Riegelhuth 6 mål hver. 
Utvisninger: Tertnes 1x2min og Storhamar 2x2min.