Karatespark spenner bein – Tertnes

Karatespark spenner bein

Driftsleder Åge Nilssen i Haukelandshallen kan melde om problemer med underlaget. Dette medfører at lørdagens Håndballgalla med hjemmekamp for Tertnes og Fyllingen, er flyttet til Framohallen.

Problemene i Haukelandshallen oppstod etter avvikling av et stevne før påske, der det ble benyttet nye matter. Siden har enkelte deler av hallen vært svært glatt grunnet et silikon-preparat. Dette har også medført at kamper i Regionsserien har blitt avlyst av helsemessige årsaker.

– Det er en fortvilet situasjon, og vi har gitt oss selv frist til torsdag med hvilke tiltak som skal treffes for å bedre forholdene. Det har allerede vært gjort mye, og senest før påske ble underlaget vasket med rødsprit, uten at det gav særlig effekt. I ytterste konsekvens må dekket slipes ned og lakkeres på nytt, sier driftsleder Åge Nilssen.

Dette betyr at lørdagens kamper mellom Tertnes-Gjøvik og Vardal og Fyllingen-Bodø på kort varsel er flyttet til Framohallen. Kamptidspunktene opprettholdes som tidligere annonsert, med avkast kl.15:30 i damekampen, mens herrekampen starter kl.18:00.

– Vi har avviklet aktivitet i hallen daglig siden hendelsen, så hallen holder fortsatt åpen. Uansett må vi finne en løsning på problemet. Avgjørelsen om å flytte lørdagens elitekamper i håndball stiller vi oss helt og fullt bak, da det ikke synes å være forsvarlig, avslutter Nilssen.