På’an igjen – Tertnes

På’an igjen

Etter noen uker med ferie og fri for spillerne og oppdateringer av web-sider, er vi nå på'an igjen. Tertnes-jentene startet oppkjøringen til sesongen tøft. På første trening måtte alle gjennom harde tester.

Tertnes har nemlig ingen planer om å ligge på latsiden gjennom sommeren.
– Vi skal prioritere forbedring av utholdenheten de neste månedene. Basert på testene vi startet opp med, ville alle spillerne få sine egne individuelle målsetninger mot de neste testene i slutten av juni, juli og august. Samtlige spillere må over sitt hittil beste resultat, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Testresultatne i denne omgang var omtrent som forventet. Faktisk litt over fjoråret.

Tertnes-spillerne gjennomførte følgende tester: beep, seargent, stille tresteg, beinhev over list (hengende i ribbevegg), knebøy og benkpress.

Fremover mot seriestart har Johannessen lagt en plan med spesielt fokus på forbedring og utvikling av kontringsspillet. I tillegg kommer det til å jobbes med endringer og justeringer i angrepsspillet for å redusere feilprosenten.

Tertnes-jentene trener nå frem til 26.juni. Da venter fire uker med egentrening.
Frem mot seriestart er det lagt opp til følgende aktivitet:

6.-8.august    Skjærgårdslekene
Uke 33 og 34 Treningsleir
27.-29.august Vestfjorden cup

I tillegg vil Tertnes spille noen treningskamper lokalt.

Seriestart er 5.september borte mot Larvik.