Håndballfest i Bergen – Tertnes

Håndballfest i Bergen

Lørdag 11.september er det duket for håndballfest i Haukelandshallen. Da møter Tertnes-damene Byåsen, før Fyllingen serieåpner mot Drammen. Begge kampene overføres direkte på TV2 Zebra.

Lørdag 11.september er det duket for håndballfest i Haukelandshallen. Da møter Tertnes-damene Byåsen, før Fyllingen serieåpner mot Drammen. Begge kampene overføres direkte på TV2 Zebra.

I utkastet til terminlisten i Postenligaen, var begge kampene berammet til søndag 12.september kl.18. Nå får det bergenske håndballpublikummet muligheter til å få med seg begge kampene live, og det attpåtil for prisen for en kamp. Dette er de første TV-kampene som sendes på TV2 Zebra denne sesongen, etter fornyelsen av avtalen var klar for kort tid siden.

– En slik sjanse med dobbeltarrangement og TV-kamper kan vi ikke la gå fra oss, så vi har jobbet hektisk de siste dagene for å få dette på plass. Selv om den nye avtalen innebærer færre TV-kamper, har den vesentlig større verdi med tanke på at kampene sendes på riksdekkende fjernsyn. Det merker vi blant annet på økende interesse for gulvreklame. På sikt blir det også  livedekning på TV2 Sumo, og da blir kampene i Postenligaen lett tilgjengelig, sier daglig leder i Tertnes Lars Riis Ellingsen.

I helgen satt eliteklubbene i Bergen på fellesmøte og diskuterte innholdet i arrangementet. Idrettsrådet har frigjort Haukelandshallen fra kl.13, og rekkefølgen på kampene er Tertnes-Byåsen kl.15 og Fyllingen-Drammen kl.17. For begge klubbene er det sesongens første hjemmekamp, mens det også dreier seg om serieåpningen for gultrøyene.

– Jeg må ta et lite forbehold om kampstart, i forhold til at de kan bli forskøvet et kvarter. Vi var ikke noe gode i premieren mot Larvik, og hadde med oss for mye respekt på banen. Sakura var veldig god aller bakerst, men det var langt på vei beholdningen. Jentene er bedre trent enn noen gang, og vi skal gjøre det vi kan for å beseire Byåsen. Vi gleder oss veldig og ser frem til en superlørdag i Haukelandshallen med to spennende oppgjør, avslutter Ellingsen.

06.09.2010 15:08, Torbjørn Iversen