Håndballgalla – Tertnes

Håndballgalla

Er du det minste håndball interessert bør du får med deg håndball-festen i Haukelandshallen onsdag 27. oktober!

Norges beste gutter spiller en viktig EM kvalifiserings-kamp mot Nederland. Men før dette skal Tertnes også spille en viktig kamp mot Stabæk, som ligger rett i ryggen på Tertnes på tabellen. Tertnes ligger på nåværende tidspunkt på en 3. plass med 9 poeng, mens Stabæk ligger på en 4. plass med 7 poeng. To poeng til Tertnes i denne kampen vil bli svært viktig i jakten på sølv!

Både Tertnes og NHF Region Vest skal i forbindelse med gallaen gjennomføre et felles sponsorarrangement. Samtlige av Regionens og Tertnes samarbeidspartnere er invitert til dette arrangementet som inneholder mat og håndballkamper. Dørene til VIP salen åpnes kl. 16:30 hvor der blant annet vil bli servert tapas. 

 

Program:

Kl. 16:30 Dørene til VIP salen åpner

Kl. 17:00 Tertnes – Stabæk

Kl. 19:15 Norge – Nederland

Vi oppfordrer alle med interesse for håndballen til å skaffe seg billett til håndballgallaen, enten gjennom klubbtilbudet som er sendt ut til alle klubber eller gjennom billettservice.no. Billetten gjelder til begge kampene. 

Vi gjør oppmerksom på at de vanlige Tertnes sesongkort ikke gjelder på disse to kampene.

(Tertnes)