Vant thriller – Tertnes

Vant thriller

- Denne kampen er noe av det beste vi har prestert i angrep. Tidligere har forsvarsspill vært vår styrke, men i dag holdt vi avtalene og var tro mot planen, skryter treneren.
Tertnes vant en avgjørende seier over Byåsen 27-28 (13-12), som gjør at sølvhåpet fortsatt lever.

– Det ble helt stille i hallen. Det var bare vi som laget lyd, og stormet banen. Dette var helt klart sesongens høydepunkt, sier en lykkelig Tertnes-trener, Tore Johannessen.

Treneren mener det meste fungerte for Tertnes, men trekker frem en ungjente etter seieren. Kantspiller Maren Roll Lied (19) vikarierte som bakspiller for Marthe Reinkind som sto over kampen på grunn av sykdom. Maren var på banen i 60 min og endte til og med opp som treer i forsvar sammen med Hege Vikebø, hvor hun gjorde en solid jobb. Hun var også trygg og god fremover.

Sissel Nygård Pedersen gjorde en veldig bra kamp med sine 9 scoringer, og Marie Liljegren var sikerheten selv med 7 mål på 7 forsøk. Hun var avgjørende for det som laget fikk til i angrep og spilte i 60 min fremover.

Dette er en seier som har gitt fornyet selvtillit i hele spillergruppen.
– Denne seieren gjør at vi fremdeles har et håp om å kunne ta sølvet. Vi er med å kjemper, sier Tore Johannessen.

TOPPSCORERE BYÅSEN: Ida Alstad og Inga Berit Svestad 5 mål

MÅLSCORERE TERTNES: Sissel Nygård Pedersen 9 (1) mål, Marie Liljegren 7 mål, Linn Gossé 5 (2) mål, Jeanette Haga Holgersen 4 mål, Maren Roll Lied 2 mål, Stine Lund Andreassen 1 mål