Behagelig reise – Tertnes

Behagelig reise

Sjelden har vel Tertnes-spillerne hatt enklere og mer behagelig reise til en bortekamp i europacupen.

Allerede vel 3 timer etter flyavgang fra Flesland var de fremme på Hotel Scandic Star i Lund. Etter middag ble det spillermøte der video av Lugi ble studert, og spillesystemer analysert. Så selv om det svenske laget er et nytt bekjentskap for Tertnes, bør bergenserne være så godt forberedt som det går an å være foran en e-cup kamp.

Tertnes-trener Tore Johannessen har som vanlig gjort gode videostudier. Hele fire kamper av Lugi har han gjennomgått til minste detalj.

I morgen starter dagen med en rolig treningsøkt i kamparenaen, før noen timer med avslapping og mental forberedelse opp mot det som skal skje på kvelden. Bortsett fra Marthe Reinkind, som dessverre måtte bli hjemme i Bergen pga sykdom, er laget fulltallig og superklare på å skaffe et så godt utgangspunkt som mulig foran returoppgjøret i Bergen neste lørdag.

Første oppgjør spilles i Idrottshallen i Lund fredag kl.19.00.