Oppklaring gav resultater – Tertnes

Oppklaring gav resultater

Tertnes utklasset Selbu på hjemmebane i Haukelandshallen i kveld. Solid forsvarsspill i første omgang gav grunnlaget.

Dagen etter stortapet i E-cupen gikk Tertnes-jentene rett fra frokost til spillernøte. Her ble kampen i detalj gjennomgått og spillerne ble satt i grupper for å analysere hva som gikk feil og hvordan vi kan forbedre spillet vårt fremover.I hele to og en halv time satt spillerne i møte. Møtet gav definitivt resultater.

– Vi hadde et meget konstruktivt oppklaringsmøte forhold til evt usikkerhet ang arbeidsoppgaver og detaljer i spillet vårt. Bakgrunnen for møtet var ikke direkte det svake resultatet, men at det er endel ting vi ikke er fornøyd med i spillet vårt den siste tiden. Vi vet vi kan bedre det synes jeg vi fikk frem i dag. Det er ingen tilfeldighet at vi kun slipper inn fem mål de første 30 minuttene i dag, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Tertnes har sluppet inn for mange enkle mål etter nyttår. Men nå fikk en tatt en gjennomgang av arbeidsoppgaver i de ulike posisjonene. Det gav klar forbedring allerede mot Selbu.

Også angrepsspillet har vi vært altfor varierende den siste tiden. Fra en meget god og disiplinert 2.omgang mot Byåsen, til e-cupen mot Lugi der blåtrøyene kun scorer 18 mål (svakest hittil denne sesongen).

Nå så en ut til å være tilbake på rett spor også her selv om en etterhvert kom lett til sjansene mot et tamt Selbu-lag.

Både Marthe Reinkind og Sissel Nygård Pedersen var tibake på Tertnes-laget som til slutt kunne gå av banen med 15 målsseier, 31-16.

Lørdag venter Lugi i returoppgjøret i Haukelandshallen. Stemningen i Tertnes-troppe er god og ingen har på noen måte gitt opp noe avansement selv om en skal ta igjen 9 mål.

Kampfakta:

Tertnes – Selbu 31-16 (13-5)
Postenligaen, Haukelandshallen
Mål for Tertnes: Linn Gossé 10, Marie Liljegren 6, Helene Matre 3, Jeanette Haga Holgersen 3, Marhe Reinkind 3(1), Sissel Nygård Pedersen 3(1), Hege Vikebø 2, Stine Lund Andreassen 1.
Toppscorer Selbu: Teodora Tomac 6 (3)
Utvisninger: Tertnes 2x2min, Selbu 1x2min.