Mye kan avgjøres – Tertnes

Mye kan avgjøres

3.plass kan sikres i kvinnenes Postenliga for Sakura Hauge (bildet) og Tertnes når åsanejentene tar i mot Flint Tønsberg på søndag.

– Vi kan sikre 3.plass i Postenligaen med to poeng, og de poengene ønsker vi definitivt å ta allerede søndag. Klarer vi å spille vårt spill, og å følge opp spill og målvaktsprestasjoner fra kampen mot Stabæk sist, bør det være innenfor rekkevidde. Det handler om å være topp skjerpet, og samtidig hindre Flint i å komme i flyt med sitt kontringsspill for å lykkes. Men vi skal huske på at motstanderen vår kjemper for å overleve i ligaen, og de er nok heltent på å gjøre sitt beste. Vi skal derfor trå til fra start og vinne hver eneste duell i kampen og dermed styre inn til seier. Det er i alle fall planen, sier tertnestrener Tore Johannesen.

– Spillere og støtteapparat håper på fulle tribuner i Haukelandshallen, og at vi sammen med våre tilhengere kan feire at minst bronsemadaljer i årets Postenliga blir sikret, avslutter Johannesen

Kampen Tertnes – Flint Tønsberg går av stabelen i Haukelandshallen, søndag klokken 18:00