Sakura og Marthe – Tertnes

Sakura og Marthe

Både Sakura Hauge og Marthe Reinkind har signert for to nye år i Tertnes trøyen.

Tertnes-ledelsen er glade for å ha fått den landslagsaktuelle målvakten Sakura Hauge og høyreback Marthe Reinkind, med videre for to nye år.

– Vi har lagt ned mye ressurser i å utvikle Sakura, og har også fått godt betalt for det. Derfor er det også bra at hun blir med oss videre som en viktig spiller i keeperposisjonen, sier Lars Riis Ellingsen til ba.no.

Også forlengelsen av spillerkontrakten med høyreback Marthe Reinkind er veldig viktig for kabalen og satsingen for Tertnes videre frem.

– Nå ser vi konturene av fremtiden. Vi beholder stammen i laget, sier en fornøyd Lars Riis Ellingsen i Tertnes-ledelsen. Den daglige lederen er veldig fornøyd med å ha signaturen til Reinkind på plass.

– Hun og Sakura er gode og viktige spillere, med stort potensial. Med dem på plass, kan vi begynne å se etter spisskompetanse for å heve laget, sier han til BA.

Tertnes er ute etter en bakspiller som scorer fra distanse, og samtidig er solid i forsvar.

– Dette finner vi ikke i Bergen, til vårt bruk. Vi må ut og hente, og til det trenger vi hjelp, sier Riis Ellingsen, som håper at en sponsor kan være med å få hentet en profil til Bergen.

Det er også flere andre spillere i dialog med Tertnes om forlengelse av kontraktene deres i disse dager.