Tertnes møter Sävehof – Tertnes

Tertnes møter Sävehof

Det Europeiske håndballforbundet har i ettermiddag trukket puljene for kvalifiseringen til Champions League. Tertnes møter i første omgang det svenske laget Sävehof.

Tertnes ble trukket i samme pulje som Randers (Danmark), Sävehof (Sverige) og vinneren fra pulje A i kvalifiseringsrunde 1. Det kan bli enten Patras (Hellas), Dalfsen (Nederland), Bühl (Sveits) eller Lagos (Portugal)

Kampene spilles etter final4-prinsippet hvilket betyr at Tertnes møter Sävehof mens Randers møter vinneren fra pulje A. Vinnerne fra disse to kampene møtes i finale om en plass i gruppespillet i Champions League.

– Det var uansett hvem vi hadde trukket gode lag vi ville møte. Men dette var absolutt ikke det verste vi kunne fått. Dersom det blir ny tur til Sverige, blir jo heller ikke reisekostnadene de verste, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.
Sävehof har nemlig fått førsteretten til å arrangere puljen som skal avvikles 17.-18.september.

– Vi ser frem til dette og skal gjøre det vi kan for å komme oss til gruppespillet, sier en offensiv tertnestrener.

Marit Brox var tilstede under trekningen i Wien.