Spurten viktig i år også – Tertnes

Spurten viktig i år også

Tertnes-jentene er nå vel tilbake etter endt treningsleir i Spania.

Her har det vært terpet både morgen og kveld slik at laget skal stå best mulig rustet til serieåpningen mot Levanger 4.september.

Laget har fått trent godt under oppholdet og flere ting som har stått på listen til Tertnes-trener Tore Johannessen over forbedringspotensiale har fått sin del av fokuset.

Også forrige sesong klarte Tertnes å avgjøre flere kamper til sin fordel i løpet av de siste minuttene av kampene. En har tydelig utviklet en god evne til å avgjøre kamper ved å være godt trent og ikke minst ha en god sluttspurt. Dette er også noe en selvsagt ser viktigheten av og ønsker å bli enda bedre på. Under årets Spania-opphold har jentene denne gangen fått inspirasjon fra en ubestritt spurtkonge i sykkelens verden. Forhåpentligvis har også Mark Cavendish(bildet) gitt fra seg noen gode tips som kan være til inspirasjon. Han og resten av sykkelsirkuset bodde nemlig på samme hotell som Tertnes i forbindelse med starten av Spania-rundt. Første etappe i rittet gikk i Bendidorm ikke langt fra Tertnesspillernes hotell.

Det var andre år på rad har Tertnes lagt sin treningsleir til Alfaz hvor håndballjentene har trent i 10 dager.Treningsfasilitetene, klima og beliggenhet, noe som gjorde at det ble ny tur til Costa Blanca i år. 

(Tertnes)