Utvikler seg selv og laget – Tertnes

Utvikler seg selv og laget

Tertnes-trener Tore Johannessen tar fatt på sin sjette sesong som trener for Tertnes og mener han enda kan skjøtte jobben i mange år fremover.

– Det forutsetter jo selvfølgelig at jeg utvikler både meg selv og laget videre, sier Tore.
Johannesssen er selv veldig bevisst på å utvikle og forny seg selv. Han har de siste sesonger tatt flere kurs og hentet inspirasjon fra ulike miljøer. I perioder har bergenseren også vært på samlinger med landslaget og vært en del av støtteapparatet der. En arene og et mijø som klubben ser han kan dra nytte av og derfor mer enn gjerne har gitt han permisjon til å delta. I tillgg har han i sin kollega Roger Gjelsvik også en mann med mye ulik kompetanse og erfaring som kan være med å utfordre han og både se og gjøre ting på andre måter enn de har vært angrepet før.
– Spillerne må slippe å høre de samme frasene om og om igjen. Da blir de bare lei og uinspirert. Dette er jeg bevisst på, og er helt sikker på at både spillere og publikum kommer til å se at vi har tenkt nytt. Det kommer vi også til å dra nytte av i sesongen, forteller Tertnes-treneren.
Det er ikke noen dramatiske endringer han har gjort. Filsofien det spilles etter ligger fast i klubben. Men det bygges videre på det som har vært gjort de siste sesongene.

Så møt opp i Haukelandshallen på søndag og se hva Tertnes-jentene leverer.
Så kan det gjerne kommenteres og diskutere. Sånn får vi også utvikling…..

(Tertnes)