Steinsenteret – Tertnes

Steinsenteret

Steinsenteret Åsane Sand og Singel og Steinsenteret Os er en av Norges største butikker innen stein- og hagemiljø. Her finner du et bredt utvalg av skifer, granitt, mur, betong og en mengde flotte hageprodukter til ditt utemiljø. Vi har også et stort utvalg av naturstein til ditt innemiljø. Vi er forhandler av Norges største produsenter av peis og ovn, så du vil garantert finne noe du liker i vår butikk. På våre nettsider vil du finne deler av vårt store utvalg, men vi jobber stadig for å finne nye og spennende produkter, så kom innom for å få se det siste! www.sandogsingel.no

Steinsenteret Åsane Sand og Singel er også med som en av sponsorene av Lerøy og Steinsenteret HåndballProff, som er en håndballskole Tertnes har i vinterferien.

A5Flyer_HåndballProff_2015-forenklet

Les mer om Steinsenteret Åsane Sand og Singel på www.sandogsingel.no og bli inspirert!