Usikre kort i begge lag – Tertnes

Usikre kort i begge lag

Skader og sykdom har pretet Storhamar før kveldens kamp mot Tertnes. Også hos blåtrøyene finner en usikre kort før storoppgjøret.

– På grunn av sjukdom og skader har vi ikke fått trent med den intensiteten og trøkket vi er avhengig av, den siste tiden, sier Storhamar-trener Arne Senstad til Hamar Arbeiderblad, og serverer denne lista med skader og sjukdom i en ikke spesielt stor Storhamar-stall: Betina Riegelhuth har pådratt seg en strekk i albuen, og får ikke skutt skikkelig. Er med til Bergen, men det er usikkert hvor mye hun kan spille
Kamilla Sundmoen fikk en vridning i kneet på første trening etter landskampene. Trente mandag og tirsdag, men er plaget med smerter.
Anja Edin trener håndball bare annenhver dag for å holde kneet i sjakk. Lise Løke har slitt med streptokokker. og har blitt medisinert med penicillin. Karoline Fredriksen har vært i gjennom ei runde med lungebetennelse og blitt medisinert med penicillin.
Sofia Berndtsson har vært sjuk med influensasymptomer i to uker. I tillegg har både Stine Lidén og Gina Lorentsen vært småsjuke.


Selv om Senstad uttaler at han tror det blir tøft i Haukelandshallen, er bergenserne forberedt på at det nok er en aldri så liten overdrivelse og taktsik spill som kommer fra Hamar i forkant. For de har jo hørt det før.

I Tertnes-leieren står det ikke så dårlig til. Det er kun Sissel Nygård Pedersen som er usikker før kamp. Hun sliter med skulderen og skal sjekkes av fysioterapeut før kveldens kamp som starter kl.19:00 i Haukelandshallen.

Storhamar har så langt hatt et godt tak på Tertnes i serien og har aldri tap i Haukelandshallen.Kun forrige sesongs siste seriekamp på Hamar har endte med Tertnes-seier.