G4S Secure Solutions – Tertnes

G4S Secure Solutions

<p>G4S er verdens ledende internasjonale sikkerhetskonsern</p>

Fra risikoanalyse til leveranse – vi jobber i partnerskap med myndigheter, selskaper og organisasjoner og tilbyr integrerte løsninger til deres sikkerhetsutfordringer.
G4S er en av de største boligalarmleverandørene i Norge, og vi betjener våre privatkunder fra egne kontorer og partnerkontorer rundt om i landet. Våre døgnbemannede alarmstasjoner og vaktsentraler passer på boligen, deg og din familie – også når dere sover.

Vår historie går et århundre tilbake. Vi er en av verdens største private arbeidsgivere med mer enn 625.000 medarbeidere. I Norge jobber mer enn 2.500 dedikerte medarbeidere med å trygge din hverdag, privat på jobb og i fritiden.
Vi sikrer din arbeidsplass gjennom adgangskontroll og kameraløsninger. Du kan møte oss på byggeplasser, i resepsjoner, og på fotballkamper. Mange har fått besøk av en G4S vekter eller montør i sitt hjem.
Vi skaper trygghet for rockestjerner og idrettsstjerner, mennesker og eiendommer, inklusive noen av verdens Da de norske spilleautomat ene ble fjernet fra kiosker og butikker, tok Netentertainment det pa seg a bringe dem tilbake, men pa nett. viktigste bygninger og arrangementer.

G4S gir sikkerhetsråd under bygging av idrettsarenaer samt foreslår løsninger som sikrer en trygg og effektivt billettkontroll og  innslipp av publikum.
Rundt om i verden sørger vi for at kontanter fraktes trygt slik at du kan heve kontanter i minibanker og foreta dine innkjøp.
Vi bidrar til at reisende har en positiv opplevelse i havner og på flyplasser. G4S utfører bl.a. sikkerhetskontrollen på Oslo lufthavn og i Bergen havn.
Gjennom alle disse aktivitetene vil vi påstå at vi lever opp til vårt slogan ”G4S is Securing Your World”.

Les mer om G4S Secure Solutions her.

Tertnes Håndball Elite bruker G4S for å være trygg i det de gjør best. Tertnes har alltid med seg hjertestarter fra G4S og får hjertestart kursing hos G4S.