Drømmetrekning for begge lag – Tertnes

Drømmetrekning for begge lag

Trekningen av semifinalene i NM ble foretatt på forbundskontoret i formiddag. Tertnes var første laget som ble trukket og jubelen var stor da Larvik ble trukket som nummer to og dermed i den andre semifinalen. Tertnes sin motstander ble Stabæk. Dette var nok en drømmetrekning for både Stabæk og Tertnes.

– Det blir en tøff kamp uansett, men det er kanskje Tertnes vi er nærmest når det gjelder nivå. I forhold til semifinaler og finaler er Tertnes laget som har minst erfaring i forhold til de andre to vi kunne ha møtt. Men vi har slitt mot Tertnes sitt offensive forsvar. Vi har også statistikken mot oss når det gjelder Tertnes, sier Stabæk-trener Håvard Mamelund til Asker og Bærums Budstikke. Han sikter til at høstens seriekamp mot Tertnes der Stabæk vant var den første Stabæk-seieren på 13 kamper mot bergenslaget.

I Tertnes-leieren var det også et klart ønske om å unngå Larvik og aller helst møte Stabæk. Det ønsket ble oppfylt.
– Gleder meg til å revansjere forrige møte med Stabæk, sier Tertnes-kanten Jeanette Haga Holgersen.

Kampen skal etter planen spilles i Nadderudhallen onsdag 16.november.Fra Handball.no:

Semifinaletrekningene klare

Semifinaletrekningene i Cupen både senior og Junior ble foretatt i NHFs lokaler. Juniorsemifinalene skal spilles innen 15. november, dato for semifinaler senior er 16. november.


I Jenter 20 må Nordstrand spille ny kvartfinale mot Ranheim, etter at Ranheims appell på Levangers bruk av ikke spilleberettiget spiller ble tatt til følge. Kvartfinalen Fjellhammer-Selbu spilles først  1. november.

Trekningen ga følgende utfall: 

Jenter 20:    
Kamp 1 Vinner Nordstrand/Ranheim Bækkelaget
Kamp 2 Vinner Fjellhammer/Selbu Stabæk

Vinner Nordstrand/Ranheim får hjemmekamp i semifinalen, vinner Fjellhammer/Selbu får hjemmekamp.

Gutter 20: 

Kamp 1 Strindheim Bodø HK
Kamp 2 Follo HK Bækkelaget


Kvinner senior:

Kamp 1 Stabæk Tertnes
Kamp 2 Larvik HK Byåsen

Menn senior:

Kamp 1 Runar  Haslum HK
Kamp 2 Drammen HK ØIF Arendal