På plass i Russland – Tertnes

På plass i Russland

Tertnes-jentene er nå på plass i Russland og er allerede i gang med sin første trening.

Tertnes reiste hjem til Bergen etter kampen mot Gjøvik onsdag nesten bare for å få vasket drakten og få et par timer søvn før de var tilbake på Flesland.

Tertnes-jentene landet i Moskva tidlig på kvelden, men hadde en busstur på ca. en time før de var fremme.

Hva vat du om Zvezda Zvenigogod laget dere møter i to kamper, fredag og søndag?

– Ikke mye annet enn at de har flere kjente spillere med landslagserfaring i troppen. Skal få sett litt på dem før kamp, men også i disse kampene gjelder det først og fremst at vi gjør det vi blir enige om, og så får vi se hvordan kampbildene etter hvert blir, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Har dere tro på suksess i Europacupen?

– Selvsagt har vi troen. Det har vi alltid det. Jeg forventer at vi møter et godt lag, og etter at det ble klart at vi spiller begge disse oppgjørene på bortebane, ser oppgaven enda vanskeliger ut enn den i utgangspunktet var. Da trekningen var unnagjort tenkte jeg at dette virket vanskelig – nå er det helt klart en enda tøffere kamp som venter. Men vi kommer til å gå på banen med et mål for øyet; Seier!, avslutter Tore.

Kampene i Zvenigodod spilles fredag og søndag. Kampstart er klokken 18:00 begge dager lokal tid. Det betyr kl.15:00 norsk tid.
Kampene sendes på TV og vil vil streame kampen til www.tertneshandballelite.no