Nytt tap i Rusland – Tertnes

Nytt tap i Rusland

Da tapte vi totalt 62-48 og årets Europa-cup eventyr er over.

Tertnes kom aldri igang i den andre kampen mot Zvezda Zvenigorod i Rusland. Etter bare 10 min lå blå trøyene under 7-3 og tok time out. Det hjalp ikke stort da stillingen var 10-5 etter 20 min og Tertnes lå under med 15-8 til pause. Sluttresultatet ble 33-25. 

Men skal man se på det positive var disse to bortekampe i Rusland en uvurdelig europa-cup erfaring for jentene. Dette er en erfaring de kan ta med seg i bagasjen og som vil uten tvil vil komme dem til gode senere i håndball karieren. 

MÅL TERTNES: Marthe Reinkind 7, Linn Gossé 6 (3), Jeanette Haga Holgersen 3, Tonje Løseth 3, Kristin Kaurstad 2, Sissel Nygård Pedersen 2, Stine Lund Andreassen 1, Marie Liljegren 1

Les BT sak fra kampen her.