Reisebrev fra Rusland – Tertnes

Reisebrev fra Rusland

Tertnes i Russland

Vel tilbake etter en innholdsrik Russland-tur for å spille mot Zvezda Zvenigorod i europa-cupen. Hele torsdagen gikk med til reising. Fredag var det kamp mot Zvezda Zvenigorod. Starten av kampen bar preg av nervøsitet i gruppen, men det kom seg veldig etter hvert. Halvveis ut i 2.omgang ledet vi med 4 mål og det så ut til å gå veien. Tekniske feil og litt slurv i forsvarsarbeidet førte til at ledelsen raskt ble spist opp, og vi tapte til slutt med 6 mål.

Lørdag hadde vi kampfri og dagen ble tilbragt i Moskva by. Til tross for bitende kulde klarte samtlige å besøke Den røde plass, samt å få svidd av noen rubler på diverse russiske godsaker.

Søndag ettermiddag var det en revansjelysten gjeng som entret banen. Dessverre klarte vi ikke å gjøre det vi hadde blitt enige om før kampen, og Zvezda var i føringen fra start til slutt. Sammenlagtresultatet etter 2 kamper ble 48-62.

Vi er selvfølgelig skuffet over resultatet, men samtidig må vi se det positive i at vi fikk spille to kamper mot er meget godt russisk lag, med flere etablerte landslagsstjerner, deriblant Liudmila Postnova. Dessuten er bortekamper i europacupen en god erfaring å ta med seg, ikke minst for de yngre spillerne på laget. Men nå er det fullt fokus på serie- og cupspill, og allerede på onsdag er det hjemmekamp mot Njård.

 

Mvh Maren Roll Lied