Også Jeanette ute med korsbåndskade – Tertnes

Også Jeanette ute med korsbåndskade

Torsdag i forrige uke skadet Tertnes-spiller Jeanette Haga Holgersen seg stygt på trening. Etter et innhopp i kontra skulle hun stoppe brått mot en utrussende målvakt da det gikk gale. I går var hun til MR-undersøkelse, og tirsdag morgen ble hun forelagt det verst tenkelige resultatet.

Det fremre korsbåndet er røket og menisken er i tillegg ødelagt. Det betyr et langt skadeavbrekk for den dyktige kantspilleren. 
– Veldig dårlige nyheter. Det verste var at det skjedde på overtid på treningen og i det absolutt siste skuddet. Skikkelig kjipt. Nå ryker resten av denne sesongen og jeg kan nok tidligst være tilbake etter jul, fortelle Holgersen.

Skaden til Jeanette føyer seg inni en lang rekke for Tertnes denne sesongen.
– Trodde egentlig det ikke det var plass til flere på skadestuen nå, sier en noe oppgitt Tertnes-trener Tore Johannessen. Han må forholde seg til at både Aina Eide og Tonje Løseth også fra før av er ute av spill med korsbåndskader (på henholdsvis fremre og bakre korsbånd), Sissel Nygård Pedersen er skulderoperert og Stine Skogrand sliter med ryggproblemer. I tillegg har Helene Matre vært ute med sykdom store deler av sesongen og Maria Torstad er akkurat tilbake etter å ha operert korsbåndet for ti måneder siden men ikke klar for spill i Tertnes denne sesongen.

– Dette passet ganske dårlig for oss nå, og enda dårligere for henne, sukker Tertnes-treneren.
Tore har da tankene sine mer på treningsgruppen og kvaliteten der en på tabellen og avslutningen av sesongen. 
– En ting er at hun betyr noe i kampene, men enda kjedeligere er det med tanke på hvilken type hun er som person. Jeanette er en spiller som du alltid får hundre prosent av. Det kommer vi til å savne på hver eneste trening, sier han til BA.

 

Onsdag møter Tertnes Njård på bortebane.