Liljegren forlenger – Tertnes

Liljegren forlenger

Etter at Tertnes nå har fått på plass organisasjonen, er arbeidet med å forlenge spillerkontraktene intensivert. Marie Liljegren var nå først ute med å signere en ny avtale.

– Vi har kommet til enighet om en treårig avtale med Marie. Det betyr mye og er veldig viktig for oss. Vi ønsker å tenke langsiktig sammen med de lokale spillerne våre, sier daglig leder i Tertnes, Lars Riis Ellingsen.

Marie er blitt den store arvtageren etter Hege Vikebø som klubben håpet hun ville bli.
– Etter å ha gått i skolen til Hege Vikebø, er hun nå selv klar til å bli læremester og få frem den neste bergenseren som skal bli hennes avtager på linjen, forteller Riis Ellingsen.

Marie er oppvokst i Fyllingsdalen og slet ut sine første håndballsko i Fyllingen hvor hun startet karrieren som åtteåring. Til tross for bare fylte 23 år, har hun allerede rukket å spille fire sesonger i Tertnes, og nå er vi allerede sikret hennes deltakelse i ytterligere tre sesonger. Minst.
– Det skjer mye positivt i klubben og det virker som vi er på vei inn i en reise som jeg veldig gjerne vil være med å bidra i. Flere folk engasjerer seg rundt klubben og er villige til å ta i et tak. I tillegg trives jeg utrolig godt fra før, sier Liljegren som nå håper at flere spillere vil skrive under kontrakter de nærmeste dagene.