Tertnesdagen lørdag 12. mai – Tertnes

Tertnesdagen lørdag 12. mai

Lørdag 12. mai er det igjen klart for Tertnesdagen, idrettslagets årlige familiedag på Åstveit for alle Tertnes-venner fra 0-100 år! Alle gruppene i idrettslaget deltar, i tillegg har vi fått med Ulset Basket som også vil presentere sine aktiviteter.

Som i fjor blir det «Tertnes Tour», dvs. at deltakerne går fra post til post og får anledning til å utføre ulike oppgaver/aktiviteter som passer for hele familien. Start og mål er ved klubbhuset, og alle som deltar og besøker postene, er med i trekningen om flotte premier gitt av lokale bidragsytere. Premieutdeling vil bli foretatt kl. 14:00, og noen av figurene fra den populære animasjonsserien Vennebyen vil være tilstede; vi gjetter at dette blir spesielt populært blant de yngste deltakerne!

I tillegg til oppgavene og postene knyttet til «Tertnes Tour», vil de to fotballgruppene også gi alle fotballinteresserte barn fra 7-årsalderen mulighet for å ta Norges Fotballforbunds teknikkmerker av ulik vanskelighetsgrad.

Husk at Tertnesdagen er et åpent og gratis arrangement, uansett om en er medlem i idrettslaget eller ikke; alle er HJERTELIG VELKOMMEN!