– Gode nok til å slå Stabæk – Tertnes

– Gode nok til å slå Stabæk

Tore Johannesen mener Tertnes har gode muligheter til to poeng mot Stabæk.

Når Tertnes spiller sin første hjemmekamp for sesongen er det bærumsklubben Stabæk som står på andre banehalvdel.  Forrige gang lagene møttes i Haukelandshallen ble det en svært underholdene kamp som levde i samfulle 60 minutter og hvor Tertnes tilslutt vant 29-28.

Denne sesongen har Stabæk fått en god start på og står med full pott etter to kamper. Tore Johannesen gleder seg til utfordringen.

– Vi brukte en omgang på å komme i gang med sesongen mot Glassverket. Andre omgang der var virkelig bra. Vi må fortsette å jobbe videre med det vi gjorde bra. Vi vet at på vårt beste er vi gode nok til å slå Stabæk, sier han.

– Forberedelsene har bestenorskecasinos.com gått som planlagt og forventet egentlig. Kunne alltid vært bedre, vi har hatt noen småskader som vi måtte ta hensyn til, men vi er fornøyd med det vi har gjort på trening denne uken, fortsetter han.

Det er ofte lite som skiller lagene når Tertnes og Stabæk barker sammen. Johannesen tror lørdagens batalje vil føye seg inn i rekken av jevne kamper.

– Når vi møter Stabæk blir det alltid tette og jevne kamper, hvor det ikke er mer enn to-tre mål som skiller. Jeg tror det blir sånn på lørdag også, sier han.

Den virkelig store stjernen hos gjestene er Stine Bredal Oftedal. Så langt har 20-åringen notert seg for 16 mål. Johannesen mener Tertnes er godt rustet til å håndtere Oftedal.

– Vi tar alltid ekstra grep i forhold til Stine Bredal, det er hun som er det ekstraordinære i Stabæk. Tidligere har vi klarte å stoppe det hun er god på og da har vi lykkes med å gjøre gode kamper, sier han.

Johannesen er klar på hva som er nøkkelen til seier mot bæringene.

– Det blir viktig å få en god kamprytme og at vi tar vekk det Stabæk er gode på. Samtidig må vi være på i alle spillets faser. Det må ligge en vurdering til grunn for alt vi gjør. Det synes jeg vi taklet bra mot Glassverket og er noe vi må jobbe videre med i denne kampen, avslutter han.

Tekst: Kristoffer Berg Husa