Håndballjentene slår Northug & co – Tertnes

Håndballjentene slår Northug & co

VG viser i en artikkel av 22.11.12 til en måling gjort av Sponsor Insight at de norske håndballjentene igjen troner øverst på listen av de mest populære landslagene, sammen med skijentene.

I en artikkelen skriver VG at  Marit Bjørgen er Norges mest populære idrettsutøver. Men som lag er håndballjentene akkurat like populære som skijentene. Det viser en målingen fra Sponsor Insight.
– Veldig artig å høre og selvsagt er vi stolte. Vi er en tradisjon for det norske folk i førjulstiden, sier landslagskaptein Marit Malm Frafjord til VG Nett.
Både håndballjentene og skijentene får 5,9 av 7 mulige poeng hos det norske folk. Skalaen går fra svært dårlig (1) til svært godt likt (7).
– Folk bruker ikke ytterpunktene på skalaen så ofte. Så 5,9 er meget høyt, sier Vegard Arntsen – daglig leder i Sponsor Insight.
På 3. plass på listen over Norges mest populære lag kommer Petter Northug & co. på herrelandslaget i langrenn (5,7). Herrenes (5,6) og kvinnenes (5,5) skiskytterlandslag følger på 4. og 5.plass.