Mulighetenes kamp – Tertnes

Mulighetenes kamp

Tertnes slo oppskriftsmessig Sola på søndag og innehar dermed 3.plass på tabellen. Linn Gossè (bildet) var da i storslag og scoret 11.  Når Byåsen nå kommer på bergensbesøk, mener Tertnes-trener Tore Johannessen at alt ligger til rette for at det kan bli nye poeng onsdag.

– Kampen sist ble som forventet, tøff og kronglete. Men vi gjorde som avtalt, og vant kontrollert. Gjennomførelsen lover godt foran onsdagen oppgjør, sier Tore Johannessen, blåtrøyenes trener.

Dere innehar nå 3.plassen. Kan dere ta Byåsen som ligger 4 poeng foran?

– Absolutt. Dette er alle mulighetenes kamp, og om sølvmedaljer skal være innen rekkevidde er det kun seier som gjelder. Det er helt klart mulig å slå trønderne, og her er det bare å gi full gass. Vi har alt å vinne, selv om vi ikke i første omgang ikke legger fokus på tabellplasseringen nå i januar. Hvor vi til syvende og sist ender får vi vite i april, fortsetter han.

Og det er ikke hvem som helst som venter?

– Det er det ikke. Men vi har en bra statistikk mot dem her i hjemme, og jeg ser ingen grunn til at den ikke skal fortsette. Vi er i slag, på hugget og vi har startet året godt. Dessuten er jentene tent. De som gjester Haukelandshallen på onsdag skal få valuta for pengene. De skal få se et Tertnes som både vil og tror på 2 poeng.

Før forrige kamp sa du det var viktig at det gode spillet fortsatte. Fremdeles det som gjelder?

– Helt klart. Men samtidig er det andre faser vi må prestere bedre på mot Byåsen enn i de foregående oppgjørene. Onsdag blir det mer duellspillet som gjelder, men hva som må til har vi klart for oss. Får vi forsvaret til å fungere er mye gjort, og da har vi en god mulighet til å gjøre ligaen enda mer spennende. Jeg synes vi spillemessig er vel så bra som dem akkurat nå, sier han, før møtet med blant ander tidligere tertnesmålvakt Terese Pedersen.

Jentene er skadefri og klar?

– De samme som har vært tilgjengelig det siste er med, og om noen ikke er klar bør en finne noe annet å drive med. Vi lover publikum, som vi håper det blir mange av, et innsatsfyllt og godt forbereredt lag,- en gjeng som sikter mot seier, sier han avslutningsvis.

Tertnes – Byåsen, onsdag 16.jan, kl. 18:00 i Haukelandshallen 

 

Av: Svein Mjeldheim