Reisebrev fra Danmark – Tertnes

Reisebrev fra Danmark

Kampen mot Tvis Team Holstebro endte dessverre med 7 måls tap. Etter kampen var vi skuffet over egen presentasjon, men etter å ha sett kampen om igjen,  er vi er optimistisk til returoppgjøret på søndag.

En trøtt, men entusiastisk gjeng møtte opp på flyplassen kl 05:00. Siden vi er så glad i å reise, tok vi like godt en tur innom Amsterdam på veien. For å slå i hjel tid, spilte noen på mobilen, mens andre var på shopping på flyplassen. Jentene på laget spiller flittig på mobilen, enten det var for oppgradere gårdene på Hay day eller spille Class of Clanes. Denne turen ble Tore og Jarle med på ”mobilbølgen” og quizkampen ble en slager. For de som ikke vet det har Tore alltid hatt en gammel mobiltelefon, nylig fikk han seg en Iphone. Som en liten unge satt han på den hele turen og sjekket ut alle de kule applikasjonene som fantes på den. Vi så ikke mye til han på denne turen.

Ellers gikk turen til Holstebro smertefritt, bortsett fra at bussjåføren klarte å krasje inn i en annen bil utenfor hotellet, ingen kom til skade, bortsett fra en stakkars eier av en splitter ny bil.

Da vi endelig kom frem til hotellet, spiste vi mat og gjorde oss klar for å trene. Treningen før kamp startet som vanlig med fotball til oppvarming. Dette er ikke noe vi er spesielt god i og vi gjør ofte mye rart. Vi teser ballen, bommer på åpent mål og skader oss.. Denne gangen var det Marie Lilegren som klarte å tråkke over. Heldigvis var ikke  dette en alvorlig skade, og Marie var klar til kamp på søndagen. På kampen var det god stemning og det hadde møtt opp mange tilskuere. Publikum var fantastisk og det var gode rammer runder kampen.

Vi tilbrakte kveldene på å ta solarium, se filmer og spille spill på mobilen. Quizkampen har blitt en hit på laget, med Jarle i spissen. Maten på turen var mye bedre enn sist og jentene var fornøyd med at vi fikk et mer variert utvalg denne turen.

Alt i alt var det en bra tur, bortsett fra at vi helst skulle kommet hjem med seier. Dette håper vi å rette opp i på søndag.

 

Klem Cecilie og Stine Skog