Til Trondheim for å vinne – Tertnes

Til Trondheim for å vinne

Onsdag drar Tertnes til Trondheim for å møte Byåsen, og lagets trener, Tore Johannessen, ser ingen grunn til at det ikke skal bli seier for Marie Liljegren og blåtrøyene. Laget er i en god periode, og det er ny tøff kamp i vente.

– Jeg synes vi har vært god over tid nå, og det er all mulig grunn til å være optimister før kampen i Nidarøhallen. Selv om vi tapte for Holstebro i europacupen på søndag, er vi inne i en periode hvor mye stemmer, og med full klaff kan vi dra fra midt-norge med to poeng i kofferten onsdag kveld. Vi er i en hektisk periode, med tøffe kamper på løpende bånd, og det er noe vi liker, sier han.

Med seier åpner det seg en mulighet for sølvmedaljer. Hvordan ser du på den muligheten?

– Det toget er godt. De to øverste plassene er nok allerede tatt hånd om, men vi vil så nær som mulig dem der oppe. Og med seier onsdag, er vi nærmere enn lenge. Uansett er det som jeg alltid har sagt slik at vi kun kan gjøre noe i de kampene vi selv spiller, og vi får gjøre opp status etter endt sesong. Vi sikter inn på en 3.plass, og er i føringen om å ta den plassen akkurat nå, sier en selvsikker trener.

Tertnes møter Byåsen i Nidarøhallen onsdag klokken 18:00