Spiller med skadet hånd – Tertnes

Spiller med skadet hånd

Det ble bare uavgjort for Tertnes borte mot Vipers i Kristiansand på søndag, i en kamp Linn Gossè (bildet) sto på kampkortet som lagleder. Onsdag kommer Nordstrand på bergensbesøk, og Gossè spiller med skade i ene hånden.

– Ja, Linn starter i alle fall, så får vi se. Etter at Tonje Løseth ble skadet sist og er ute i 6 uker har vi bruk for de vi kan benytte. Så får vi satse på at det går greit, sier Tore Johannessen tirsdag, etter trening i Haukelandshallen.

Birgitte Karlsen Hagen (eks Fana) debuterte sist. Klarte hun seg bra, og hvilke rolle får hun onsdag?

– Hun klarte seg fint, noe jeg aldri var i tvil om at hun ville gjøre. Med Tonje ute er hun blant dem som får større ansvar allerede nå, og det er jeg også sikker på at hun takler, svarer han

Med kun ett poeng søndag er det ekstra viktig med seier over Norstrand i morgen?

– Helt klart viktige poeng det skal spilles om. Vi har tatt like mange så langt, og det er nødvendig med seier hjemme for å sikre best mulig posisjon på tabellen. De som er skadefri er klar for kamp, og vi går på banen med tro på å sende Nordstrand poengløs hjem onsdag, avslutter treneren.

Tertnes – Nordstrand  Haukelandshallen ons. 8.jan   kl. 19:00

 

Av: Svein Mjeldheim