Returkamp i europacupen – Tertnes

Returkamp i europacupen

Etter et skuffende 2-målstap mot Stabæk tidligere denne uken, er det klart for returoppgjøret i 8-delsfinalen i europacupens cupvinnercup. For en uke siden var Tertnes i Budapest og spilte første kamp mot ungarske FTC Rail Cargo Hungaria, og da ble det stortap 40-30. Men selv om Tertnes-spillerne følte at resultatet ikke helt gjenspeilte innsatsen og spillet de presterte i kampen, er det klart at sjansene for avansement til kvartfinalen er marginale. FTC, også kjent som Ferencvárosi, er en merittert klubb i Europa, med flere titler fra de ulike europacupene, blant annet Champions League. De var også med i de innledende rundene i årets Champions League, og regnes for å være blant de 10 beste klubbene i Europa.

Men vi vet at Tertnes-jentene kan overraske, og slår de til med kontant forsvarsspill fra første stund, keeperene tetter igjen bak og de får kjøre på med det kontringsspillet de har vist at de behersker så bra, har vi tro på at det likevel kan bli en underholdende kamp med forhåpentligvis en viss spenning.

Kampstart er kl. 18:00, og for de som ikke kan se kampen i hallen, kan en følge kamputviklingen på www.handball.no under Kamper online.