Klart for håndballgalla – Tertnes

Klart for håndballgalla

På onsdag er det klart for ny håndballgalla med Tertnes og FyllingenBergen i hovedrollene, for anledningen i regionens nye storstue, Sotra Arena. Første lag ut er Tertnes som skal spille mot Vipers kl. 18:00, og deretter FyllingenBergen som møter Stord kl. 19:30.

Forrige kamp mellom Tertnes og Vipers endte uavgjort 32-32 i Kristiansand i januar, og for Tertnes som kjemper om sølvmedaljene, må man kunne si at dette var et skuffende resultat. Dermed har Tertnes noe å revansjere, men jentene fra Sørlandet, som tidligere denne måneden imponerte med å slå Glassverket på bortebane, skal ikke undervurderes.

For FyllingenBergen blir det enda et tøft vestlandsderby mot Stord. Kampene mellom de to lagene har en tendens til å bli svært jevne, noe ikke minst semifinalen i NM i november viste, da finaleplassen først ble avgjort etter et nervepirrende straffedrama.

Så med to kampgodbiter som hovedingredienser, og en fantastisk ramme rundt kampen som Fjell kommune og Sotra SK bidrar til, håper vi at publikum finner veien til Sotra Arena og blir med på en flott håndballhelaften!

Dørene åpner kl. 17:00, og Sotra SK har mye godt i kiosken for de som ikke rekker ordentlig middag hjemme!

Informasjon om sesongkort
For sesongkortinnehaverne er viktig å merke seg at selv om sesongkortene også gjelder til dette arrangementet, vil alle som skal inn i hallen måtte ha nummerert billett. Det betyr at sesongkortene må fremvises i billettluken, hvorpå billett blir utstedt. Dette er nødvendig fordi det kun er nummererte seter i hallen.