Sissel Nygård Pedersen – Tertnes

Sissel Nygård Pedersen

Som kjent ga Sissel Nygård Pedersen seg i Tertnes etter endt sesong. Skulderskaden hun fikk for flere år siden har dessverre ikke blitt bedre, og det var dessverre ingen overraskelse at Sissel tok avgjørelsen om å avslutte håndballkarrieren. Trønderjenten Sissel har bakgrunn fra Byåsen, men fikk også med seg proffspill i spanske Itxaco før hun kom til Tertnes i 2009.

De to siste sesongene har Sissel fungert som assistent for Tore Johannessen på benken, i tillegg er Sissel nå ansatt i NHF Region Vest. Når hun attpåtil har takket ja til assistenttrener-jobb i Fana (1. divisjon) er det ikke fare for at Sissel skal miste kontakten med håndballmiljøet selv om hun nå gir seg på topplan!

– Du har vært Tertnes-spiller i mange år, hva kommer du til å savne mest med Tertnes-laget?
Jeg kommer til å savne treningsmiljøet som er blitt bygd opp i løpet av flere år, og ikke minst alle spillerne på laget. Det er en gjeng som har spilt mange år sammen nå og har blitt godt kjent både på banen og sosialt.

– Hva er din personlige beste opplevelsen i Tertnes?
Sportslig er den beste opplevelsen med Tertnes å ta bronse i serien, men jeg husker også kampene mot gamleklubben Byåsen veldig godt.

– Hva har vært den mest skuffende opplevelsen i Tertnes?
Det var veldig kjedelig å tape kvartfinalen i e-cup mot Team Tvis Holstebro i fjor. På tross av 4-målsseier på hjemmebane, ble det tap sammenlagt da vi tapte med 7 på bortebane.

– Du skal være trene for Fana, hva er dine tanker rundt det?
Jeg gleder meg til å se håndballen fra en treners ståsted, så det blir en ny og spennende erfaring for meg.

– Du er opprinnelig trønder, men du velger å bli værende i Bergen, kan det være på grunn av regnet? 😉
Nå har jeg fått jobb her, og kjæresten min kommer også fra Bergen. 🙂

– Hvordan tror du Tertnes kommer til å prestere neste sesong med sitt unge mannskap?
Jeg tipper topp 5! 🙂

Vi takker Sissel for flott innsats for Tertnes gjennom 5 sesonger for Tertnes, og ønsker henne lykke til med nye utfordringer!