Historiens første kamp i GRUNDIGligaen – Tertnes

Historiens første kamp i GRUNDIGligaen

Så var det duket for seriestart i den helt nye GRUNDIGligaen, der rivalene Tertnes og Storhamar møttes til toppkamp i Haukelandshallen.

Og hvilken kamp vi fikk! Tertnes spilte strålende og ledet hele kampen fra start til slutt mot medaljefavoritten Storhamar. En lagseier, der alle spillerne til Tertnes var på banen. Etter en 4-måls ledelse halvveis (14-10), svarte Storhamar etter pause og var på stillingen 17-16 kun ett mål bak, men Tertnesjentene svarte igjen, økte ledelsen og så seg aldri tilbake. Kampen endte 26-25 til hjemmelaget etter en dramtisk slutt.

Kampfakta
Tertnes-Storhamar 26-25 (14-10)

Målscorere Tertnes:
Stine Skogrand 8 (4), Maren Roll Lied 5, Birgitte Karlsen Hagen 3, Tonje Løseth 3, Julie Lygren 2, Marie Liljegren 1, Hildigunnur Einarsdottir 1, Jeanette Haga Holgersen 1, Celine Sivertsen 1, Jeanette Haga Holgersen 1.

Toppscorer Storhamar:
Maja Jakobsen 7