Malin Lindal Olaussen – Tertnes

Malin Lindal Olaussen

I kampen mot Vipers onsdag var det et nytt ansikt på Tertnes-benken.

Malin Lindal Olaussen er ny spiller i stallen og skal inn i keeperteamet med Marie Davidsen. Malin er 19 år og kommer fra Arendal, der hun som 6-åring startet med håndball i ØIF Arendal. Senere har hun spilt i Froland og Grane Arendal.

Sørlandsjenten er student i Bergen, ved UiB, der hun går på bachelorstudiet i marinbiologi, og målet er å bli marinbiolog. Malin stortrives i Bergen, og er veldig glad for muligheten hun har fått i Tertnes.

– Muligheten jeg har fått i Tertnes syntes jeg er fantastisk gøy. Eliteserien har vært et mål med håndballen, og jeg ønsker å utvikle meg så jeg kan prestere godt på elitenivå. Bergen har levert på alle plan! Byen og menneskene er fantastiske, og studentlivet er ikke til å klage på! Tror jeg kan få det bra her i Bergen med både håndball og studier.

Vi ønsker Malin hjertelig velkommen til Tertnes, og håper hun vil trives både på og utenfor banen!