Hadde taket på Skrim – Tertnes

Hadde taket på Skrim

5-målsseier over Skrim

Søndag kveld slo Tertnes nyopprykkede Skrim fra Kongsberg 30-25 (13-10) på hjemmebane i Haukelandshallen. Kampen var i høyt tempo, med gode enkeltprestasjoner, men var også tidvis preget av mange tekniske feil. Spilletiden ble jevnt fordelt på alle utespillerne, og de kom alle på scoringslisten. Toppscorer for Tertnes ble Hildigunnur «Didda» Einarsdottir med 5 mål. Alle målene kom i 2. omgang, og Didda ble fortjent kåret til banens beste spiller. Toppscorer for gjestene ble Trine Haugstad, også hun med 5 mål.

Neste hjemmekamp er allerede førstkommende onsdag mot Vipers fra Kristiansand, dette er 4. runde i cupen. Tertnes har tidligere i sesongen spilt mot Vipers i Kristiansand, da ble det et knepent 26-25 tap. Dermed er Tertnes-jentene garantert lysten på å revansjere seg, og et ekstra poeng i kampen er at tidligere Tertnes-keeper Sakura Hauge for første gang etter overgangen til Vipers står på motsatt banehalvdel i Haukelandshallen.

Kampstart på onsdag er kl. 18:00.

Kampfakta
Tertnes-Skrim 30-25 (13-10)
Haukelandshallen
Dommere: Eskil Braseth og Leif André Sundet
Utvisninger: Tertnes 1×2, Skrim 2×2

Målscorere Tertnes
Hildigunnur Einarsdottir 5, Bodil Sørheim 4, Celine SIvertsen 4, Tonje Løseth 4, Julie Lygren 3, Marie Liljegren 3, Maren Roll Lied 2, Jeanette Haga Holgersen 2, Stine Ruscetta Skogrand 1, Birgitte Karlsen Hagen 1, Madeleine Hilby 1.

Toppscorer Skrim
Trine Haugstad 5