Stine forlenger! – Tertnes

Stine forlenger!

Ny kontrakt ut 2015/16-sesongen

Det er med stor glede vi kan meddele at Stine Ruscetta Skogrand nå forlenger sin kontrakt med Tertnes. Som kjent er Stine nå inne i det siste året av sin kontraktsperiode, og det var viktig for klubben å få en ny avtale på plass så tidlig som mulig. Stine har utviklet seg til å bli en av våre største profiler, og med hennes signering på plass, håper vi at dette gir en positiv signaleffekt for andre spillere.

Styremedlem Bente Torstad i Sportslig utvalg har hatt en god og ryddig prosess med Stine, og det er i den nye kontrakten lagt til rette for at Stine skal ha muligheten til å forlate Bergen om hun og Eivind (Tangen, kjæreste og spiller i FyllingenBergen) begge får tilbud i utlandet som lokker. Derfor er det lagt inn en utkjøpsklausul i kontrakten.

Den nye kontrakten ble gjeldende fra 1. februar og løper til 31. mai 2016.