Tertnes møter Vipers – Tertnes

Tertnes møter Vipers

Da er det klart hvilke to lag som gikk seirende ut av åttendelsfinalene, og etter å ha kommet på 3. plass i serien, var det Tertnes som kunne få velge enten Vipers eller Byåsen som motstander i kvartfinalen.

Valget falt på Vipers, og det betyr at Tertnes møter Vipers først i bortekamp 22. april, og deretter i avgjørende returoppgjør hjemme i Haukelandshallen torsdag 30. april. De to lagene har møtt hverandre 3 ganger tidligere i denne sesongen, med følgende resultat:
10. september Vipers-Tertnes 26-25 (seriekamp)
1. oktober Tertnes-Vipers 27-23 (NM 4. runde)
18. januar Tertnes-Vipers 23-25 (seriekamp)

Med andre ord tre relativt jevne oppgjør, men med to tap i seriespillet er det ingen tvil om at Tore Johannessen & co. har noe å revansjere mot laget fra Sørlandet. Klarer Tertnes det, blir det semifinaler bare dager etterpå, nærmere bestemt hjemme 3. mai og borte 6. mai.

Foto: John Vint